Four Seasons Hotel Prague slaví v;roce 2011 desáté výročí na trhu, při jehož příležitosti šéfkuchař Andrea Accordi sestavil speciální obědové menu pod názvem Allegria, které bude v;nabídce do konce března.

;

René Beauchamp, generální ředitel hotelu Four Seasons, uvedl: „Four Seasons byla v;roce 2001 první skutečnou pětihvězdičkovou luxusní značkou v České republice. Při vstupu na trh společnost vnímala své zapojení do komunity jako klíčové. Naším hlavním cílem je být její součástí a být tady pro ni, přispívat různými způsoby – ať už formou charity nebo podporou místních umělců, jejichž díla pravidelně vystavujeme v;našich prostorách. Hotel byl zasazen do již existujících budov – barokní, renesanční a klasicistní s;respektem k;architektuře a jejich historické hodnotě.“

;

„Více než 30% našich zaměstnanců je s;námi již od otevření. Mnoho z;nich začalo s;nulovou zkušeností, během své kariéry nabrali spoustu znalostí a dovedností. Dnes jsou v pozicích manažerů a já jsem na ně velmi pyšný,“ dodává Beauchamp.

;

Allegro připravilo speciální obědové menu, které zůstane v;nabídce do konce března. Dvouchodové menu v;ceně 650,- Kč a tříchodové menu v;ceně 850,- Kč; zahrnuje minerální vodu, kávu nebo čaj. Návštěvníci Allegra v;době oběda budou mít příležitost zúčastnit se soutěže o dvoudenní pobyt a oběd ve Four Seasons v;Miláně.

Allegro přineslo do Prahy a České republiky mnoho nových produktů, jako například bílé lanýže nebo šumavské jehněčí. “Vždy jsme zdůrazňovali důležitost používání maximální množství lokálních surovin. Trh se za posledních deset let velmi změnil. Pamatuji doby, kdy nám jedna z dodavatelek pěstovala bylinky na své zahradě a vozila dvakrát týdně do hotelu tramvají. Čerstvé ryby byly pouze dvakrát týdně, dnes už jsou k dostání denně,“ dodává Beauchamp.