Hotel Grund Resort Golf&Ski se může pochlubit dalším profesionálem ve svém týmu. K proslulému šéfkuchaři Grund Restaurantu Jiřímu Středovi teď přibyla posila – DanielGärtner, který zde bude plnit roli F&B managera.

Daniel Gärtner sem přišel z vinařství Vinohrad, které je dlouhodobým dodavatelem vín právě pro hotel Grund Resort Golf&Ski. „Spolupráce s ním byla vždy naprosto bezproblémová, jeho vystupování a chování vždy velmi profesionální a příjemné,“ pochvaluje si ředitelka hotelu Martina Görlich G?ttschling nového člena týmu.

Osloven byl mimo jiné na základě svých dlouholetých zkušeností v oblasti gastronomie a sommeliérství. Pracoval v několika hotelech i restauracích, nejen v České republice, ale i v zahraničí. „Jeho znalosti vína jsou navíc opravdu nepřeberné a v současné době je v oboru respektovanou osobností se samými dobrými referencemi,“ pokračuje Martina Görlich G?ttschling. Přesto ze začátku nebyl jeho nástup vůbec jistý. „Pan Gärtner nejdřívnebyl zcela přesvědčen o návratu „na plac“, takže získat ho vnímám jako naši velkou výhru a doufám, že i pro Daniela budeme přínosem,“ líčí průběh přijímacího řízení ředitelka hotelu.

A jaké plány má v hotelu sám Daniel Gärtner? „Na práci v Grund Resortu se skutečně těším, je tu skvělý tým profesionálů a celý objekt má velký potenciál. Rád bych rozšířil povědomí o hotelu a restauraci do blízkého i vzdálenějšího okolí – někteří lidé totiž vůbec nevědí, že sem mohou zajít na dobré jídlo za přijatelné ceny, takže zejména jim chci dokázat, že Grund Restaurant je ideální volba,“ popisuje své plány nový F&B manager.

Daniel Gärtner, 36 let, pracovní zkušenosti:

  • hotel Aurum – Černý důl / 2 roky
  • Hotel Horizont – Pec pod Sněžkou / 2 roky
  • Pivní bar U Truta – Trutnov / 2 roky
  • Restaurace Radnice – Trutnov / 5 let
  • Obchodní manažer a sommelier společnosti Vinohrad.cz – Horní Věstonice / 4 roky
  • Zahraniční praxe: 9 měsíců Park hotel – Sulden, Itálie