
Vyšlo další číslo časopisu Gastro&Hotel. Jaro už je v plném proudu a teploty předznamenávají příchod léta a svět gastronomie a hotelnictví se stále točí dál a dál. Přicházejí novinky, trendy a informace, o které bychom se s Vámi chtěli podělit.
Z obsahu
Pokud Vás zajímá fenomén hotelových snídaní nalistujte stranu 59. Trápí Vás zrušené objednávky, tak si přečtěte názor advokáta Mgr. Martina Holuba. Manažery bude zajímat, jak se vyvíjí hotelový marketing a jak zlepšit jednoduchým způsobem řízení provozu. Šéfkuchaře mohou inspirovat rady, jak se vyhnout nefungujícím ledničkám. Gastronomické cestovatele možná inspiruje článek o kuchyni Myanmaru a návštěva legendárního pařížského podniku Ledoyen. Milovníci spa&wellness se mohou seznámit s marockým zázrakem. Je škoda, že se na českých talířích moc skopové, kůzlečí ani jehněčí neobjevuje a tak se to pokusíme aspoň trochu napravit. Takže zalistujte a nechte se inspirovat. Listovací časopis naleznete