Držíte v rukou podzimní číslo časopisu Gastro & Hotel, které jsme jen tak tak stihli před začátkem veletrhu For Gastro. Jako obvykle se můžete těšit na 80 stran nabitých novinkami, informacemi, radami a i zkušenostmi těch nejpovolanějších. Udělejte si chvilku čas, uvařte si kávu nebo silný čaj a vychutnejte si v klidu další čtení o nekonečném světě gastronomie.
Začít listovat zde
Hlavní témata
- Aktuálně ze světa, barů, vína I AHR
- Tajemství úspěšného podniku je v jeho lidech
- Anketa hoteliérů
- Práce s cenou je součástí marketingového mixu
- Bezpečnost práce aneb jak předejítnehodám
- Gastro Kaizen 2. díl
- Nepodceňujte zabezpečení WI-FI
- Aby byl personál „šik“
- Co frčí ve fitkách
- „Žhavé srdce“ moderní kuchyně
- Se zlatým zahraničním kuchařem v anketě Zlatý kuchař 2016
- Zvěřina na jídelních lístcích
- Vyznáte se v luštěninách?
- Božské francouzské dezerty
- Chutě z Podkrkonoší
- Zaostřeno na kávovary
- Sardi’s, zlatý hřeb Broadwaye
- Skotsko, drsná země s tajemnou historií
- Rulandské modré: Královská odrůda
- Král vín
- Tady&Teď: Grappa
- Když se vaří pivo v ráji
[download id=”20967″]