V podzimním čísle Gastro&Hotel profi revue se mimo jiné dočtete o tom, jak předejít syndromu vyhoření nebo jak se připravit na elektronickou evidenci tržeb, která bude už od 1. 12. 2016 spuštěna. Jako hlavní téma tohoto čísla se Michaela Šulcová rozepisuje o tom, jak se postarat o čínské turisty a jejich potřeby. V rubrice Marketing se v rozsáhlém rozhovoru s Martinem Pastyříkem dozvíte, jak může mystery shopping pomoci v pohostinství a hotelnictví. Rubrika Gourmet je tentokrát o finger foodu. Chcete se inspirovat moderní gastronomií, kterou ochutnáte na rautech či banketech? Tak tato rubrika je přímo pro vás. Nebo se chcete raději inspirovat v tradiční české kuchyni? Rubrika Region a téma kyselo a brambory vás určitě nadchne. A samozřejmě mnoho novinek na poli gastronomie, pohostinství a hotelnictví. Nechybí rubriky o pivu, vínu, kávě či čaji a vše doplněné o zajímavé tipy. Příjemné počtení za celou redakci:)

[download id=”16445″]