Gastro & Hotel 06/2012

autor: | Pro 10, 2012 | Archiv Gastro & Hotel

V posledním čísle roku 2012 jsme si popovídali s nejznámějšími šéfkuchaři, abychom zjistili jak se oni dívají na klasické české vánoční menu. Zjišťovali jsme jak efektivně komunikovat nebo jaké IT profese potřebujeme pro správné fungování webu. Navštívili jsme i vyhlášené víndeňské kavárny a zjistili jaké exotické ovoce najdeme v našich obchodech. Pro všechny milovníky sušených šunek jsme uspořádali test, kde se utkaly špaňelský chamón a italské prosciutto. Snoubili jsme šampaňské s kávou, čaje s pokrmy, ochutnávali vánoční piva a testovali sekty z Moravy. A to stále ještě není všechno o čem se v G&H 6 dočtete. Nejlepší je otevřít a začít číst…

[download id=”7578″]

[download id=”7580″]