Gastro & Hotel 05/2012

autor: | Říj 23, 2012 | Archiv Gastro & Hotel

Předposlední číslo letošního roku se v hlavním tématu věnuje “svatebnímu businessu” a všemu co k němu patří.

V rubrice Manager se dočtete o správné komunikaci v týmu, jako v každém čísle hodnotíme i v říjnu Vaše webové stránky a dozvíte se také jaké IT profese jsou pro internetovou propagaci důležité.
To, že konvektomaty šetří čas i peníze, zjistíte v rubrice Technologie. V rubrice Gourmet se, pro změnu, dozvíte, jaké svatební tabule právě frčí. A protože máme na krku podzim, připravili jsme článek o bramborách a dočtete se v něm, i co si o nich myslí odbornice na výživu. Na dalších stránkách ochutnáte vítězná vína ze soutěže Král vín 2012, zahřejete se šálkem cejlonského čaje, dozvíte jak chutnají kávové kouktejly a zakončíme peruánským koktejlem Pisco Sour. K tomu všemu patří ještě aktuality, zajímavosti a recepty… přejeme inspirativní čtení!

[download id=”7587″]

[download id=”7589″]