Na Den dětí vyšlo nové číslo GH, které se v hlavním tématu věnuje právě dětem jako hostům v hotelech a restauracích. Co “malí hosté” potřebují, aby byli spokojení? Co si nejraději objednávají v restauracích a proč je dobré věnovat jim péči a pozornost? Právě na tyto otázky se snažíme odpovědět. Na dalších stránkách se dočtete o tom, jaké změny platí od 1.4. v zákoníku práce, poradíme jak z vašich webových stránek udělat magnet pro získávání hostů, dozvíte se vše o podlahových krytinách a o tom jak je co nejlépe udržovat. O kuchařině, michelinské hvězdě a o radosti z práce si povídáme s šéfkuchařem Romanem Paulusem, připravujeme saláty a pátráme v jejich historii, pečeme moučníky z jahod a zjistili jsme, že brunch je o pohodě a hojnosti. Další díl seriálu o “éčkách” přináší další zajímavé informace, stejně jako vinná, pivní a barová rubrika…. nenechte se pobízet a chutnejte s námi naše jarně-letní číslo!

[download id=”7601″]

[download id=”7603″]