Hofmann Bohemia – partner gastronomie dodává již 25 let zboží pro velkokuchyně hotelů, restaurací, škol a jídelen veřejného stravování, nemocnic, ale i pro cateringové společnosti, fast foody, firemní organizace. Pravidelně se zúčastňuje veletrhů a výstav a získává přehled o nových trendech v moderním vaření.
„Díky velmi dobrým vztahům s dodavateli máme možnost vyzkoušet jejich novinky a uvést je na český trh. Jednou z nich je Mobilní front cooking stanice Bartscher“, říká Petr Gočál, jednatel firmy Hofmann Bohemia – partner gastronomie s.r.o.
Co je Front-cooking
Fascinující forma přípravy a prezentace jídla, tzv. „vaření před očima hostů“. Host si užívá všemi smyslu – vidí, cítí, slyší a ochutnává. Stále více restaurací tím zvyšuje svoji image, kdy kuchař navazuje bezprostřední kontakt s hostem, ukáže mu čerstvé suroviny, objasní mu přípravu jídla a nechá hosta tzv. „nakouknout pod pokličku“ svého kuchařského umění.0
Front-cooking stanice
Mobilní otevřená kuchyně nezná hranic. Díky profesionální varné technice na kolečkách mají provozovatelé možnost nabízet zážitkovou gastronomii nejen v luxusních restauracích. Můžete ji provozovat v nákupních centrech, na veletrzích a výstavách gastronomie, při kulinářských seminářích nebo pod širým nebem. Jsou vhodné pro cateringové společnosti zajišťující bankety, rauty, slavnostní hostiny a firemní party.
Nerezová mobilní front cooking stanice Bartscher
od firmy Hofmann Bohemia je určená až pro 3 stolní tepelná zařízení. Od varných spotřebičů až po profesionální varnou techniku série 650. Jednoduše můžete kombinovat sporáky, indukční vařiče, stolní grilovací desky, fritézy, grily nebo vodní lázně pro gastronádoby. Má
- integrované odsávání se dvěma filtracemi vzduchu
- rozebíratelnou ochrannou skleněnou clonu
- plochu na umístění přístrojů dlouhou 1200 mm s výškou 600 mm
- 5 zásuvek, z toho 3 x 230 V a 2 x 400 V
- po stranách stanice jsou umístěny 4 gastronádoby GN 1/9 hluboké 100 mm na uložení oleje, omáček nebo příborů
- díky umístění na kolečkách se dá jednoduše přemístit tam, kde je potřeba. A stačí jedna zásuvka
- dokoupit lze nerezové podstavce pro vaření na stolních zařízeních ve stejné výšce, také pojezdová dráha na tablety a podnosy, nebo boční odkládací nerezové desky
- celonerezové provedení zaručuje varné stanici dlouhou životnost
Připravte si jeviště
Zážitková gastronomie je úzce spojená se správným výběrem surovin, skladbou pokrmu a jeho uspořádání na talíři. Dobře si připravte téma prezentace a využijte sezónní potraviny od místních farmářů.
- stanovte přístupové a únikové cesty
- využijte zařízení s rychlým nástupem provozní teploty a úsporou tuku
- používejte nejméně 3 varné stanice pro větší akci
- předem si připravte časově náročné zpracování surovin (např. pomocí sous-vide, pomalé vaření v konvektomatu aj.
- profesionální kuchařské nádobí, náčiní a výběr kuchařského pracovního oblečení umocňují dojem z celé akce
- pokrmy připravujte s ukázkovými efekty, které – flambování, carving, grilování na lávovém kameni aj.
Zapojte hosta do vaření
Mobilní front cooking stanice Bartscher je inspirací do Vaší kuchyně. Poskytněte Vašim hostům ZÁŽITEK – RADOST – EMOCE – DOBRODRUŽSTVÍ a TRVALÝ DOJEM.
Chcete vědět více, nebo poradit s výběrem stolního tepelného zařízení. Kontaktujte nás.