Hosté hotelu i ostatní návštěvníci si koktejly mohou vychutnat v pop-up restauraci Piazzetta a v baru CottoCrudo

V nápojové nabídce pop-up restaurace Piazzetta a oblíbeného baru CottoCrudo v pražském hotelu Four Seasons přibyly jedinečné letní koktejly. Každý z nich obsahuje pečlivě vybrané ingredience, díky nimž se hosté i v historickém centru Prahy aspoň na chvíli přenesou do dálek plných slunce, citrusů, bylinek a moře.

Pop-up restaurace Piazzetta je inspirována tradičním náměstím starých italských městeček. Rozprostírá se na terase hotelu Four Seasons a hosté si zde mohou nově vychutnat i netradiční koktejl White Negroni, namíchaný za použití ginu, suchého Martini a bezového likéru St. Germain. Garibaldi, jehož základ tvoří Campari, prosecco a pomerančový džus, dokáže vytvořit atmosféru té pravé Itálie. Šumění Vltavy se rázem změní v tříštění mořských vln po ochutnání míchaného nápoje s názvem Sangria Rose, jehož receptura se skládá z výběru bobulí, růžového vína a sirupu z levandule a růže. Všechny nápoje jsou míchány pouze z prémiových surovin. Výjimkou není ani Figaro Mule, na jehož přípravu je potřeba vodka, ovocný likér Limoncello, broskvové pyré a zázvorové pivo.

Michael Z. Pechlof, Director of F&B, prozradil, co ho k tvorbě letních drinků inspirovalo: „Pop-up restaurace Piazzetta byla od začátku koncipována tak, aby její atmosféra co nejvíce odpovídala letní středomořské náladě. Menu pro tuto restauraci vytvořil přímo na míru Matteo Grubelati a my jsme na jeho výběr surovin plynule navázali tvorbou osvěžujících koktejlů ve stejném duchu.“

Nápojové novinky nabízí i bar CottoCrudo, který se taktéž nachází ve Four Seasons Hotel Prague.

Neobvyklý chuťový zážitek zaručí Luce z whisky Canadian Club s lehkou příměsí slaniny, javorového sirupu a hořkého třešňového likéru. Ligero v sobě kombinuje gin, bezový likér St. Germain, balzamiko, jahodové pyré a dozdoben je lístky máty. Hvězdné sloučení surovin jako tequilla, pomerančový likér Grand Marnier, levandulový sirup a čerstvá citronová šťáva se snoubí v Lumiére. Speciální drink Petrin z mangového a broskvového pyré, jablečného džusu a pěny s příchutí exotického yuzu a bergamotu je třešničkou na dortu nové koktejlové nabídky, lze si ho vychutnat při pohledu na stejnojmennou rozhlednu.

Piazzetta je otevřená každý den kromě neděle a pondělí od 17:00 do 22:00.

CottoCrudo bar je možné navštívit vždy od 7:00 do 1:00 hodin.

http://www.fourseasons.com/prague/
https://www.facebook.com/FourSeasonsHotelPrague