Ve dnech 22., 23. a 24.1.2019 se uskuteční v Košicích, Budapešti a Bratislavě workshop zaměřen na nové trendy ve foodstylingu, určen především pro šéfkuchaře a kuchaře restaurací, ale také pro manažery a jiné, kteří pro svůj gastro business hledají inspiraci. Workshopy se uskuteční v 17:00 a pro registrované účastníky jsou zdarma!

Tyto workshopy organizuje společnost Chefcourse, která je výhradním dovozcem a distributorem ručně vyráběné keramiky Made In Japan a také sesteřskou společností známé školy vaření Chefparade.

Přednášky na workshopu vede šéfkuchař Petr Heneš, který se zaměřuje kromě jiného na netradiční gastronomické zážitky a foodstyling v rámci projektu FORBIDDEN TASTE.

Cílem je inspirovar šéfkuchaře k novým a kreativním formám práce se surovinami a způsobům servírování jídla. Zároveň je cílem poukázat, že gastronomie prochází změnami a vývojem, a že časy, kdy servírování malé porce jídla na velký bílý talíř bylo to, co zákazníka zaujalo, jsou pryč. Všechna jídla budou servírovaná na keramice Made In Japan, která je typická zajímavými tvary a barvami.

Přihlášku na kurzy naleznete v odkazech níže, uzávěrka přihlášek je v pátek 18.1.2019.