Ve dnech 22., 23. a 24.1.2019 se uskuteční v Košicích, Budapešti a Bratislavě workshop zaměřen na nové trendy ve foodstylingu, určen především pro šéfkuchaře a kuchaře restaurací, ale také pro manažery a jiné, kteří pro svůj gastro business hledají inspiraci. Workshopy se uskuteční v 17:00 a pro registrované účastníky jsou zdarma!
Tyto workshopy organizuje společnost Chefcourse, která je výhradním dovozcem a distributorem ručně vyráběné keramiky Made In Japan a také sesteřskou společností známé školy vaření Chefparade.
Přednášky na workshopu vede šéfkuchař Petr Heneš, který se zaměřuje kromě jiného na netradiční gastronomické zážitky a foodstyling v rámci projektu FORBIDDEN TASTE.
Cílem je inspirovar šéfkuchaře k novým a kreativním formám práce se surovinami a způsobům servírování jídla. Zároveň je cílem poukázat, že gastronomie prochází změnami a vývojem, a že časy, kdy servírování malé porce jídla na velký bílý talíř bylo to, co zákazníka zaujalo, jsou pryč. Všechna jídla budou servírovaná na keramice Made In Japan, která je typická zajímavými tvary a barvami.
Přihlášku na kurzy naleznete v odkazech níže, uzávěrka přihlášek je v pátek 18.1.2019.
- Košice 22.1.2019 (úterý) o 17:00 (Chefparade, Moldavská cesta 8/B, Košice):https://goo.gl/forms/2g79r7BuEJsgbIb72
- Budapešť 23.1.2019 (středa) o 17:00 (Chefparade Cooking School, Bécsi út 27, Budapest):https://goo.gl/forms/etDR3g4nUkF8jpX33
- Bratislava 24.1.2019 (čtvrtek) o 17:00 (Chefzone – Digital Park, Einsteinova 3692/21, Bratislava – Petržalka):https://goo.gl/forms/lVE9NwidMPyW8uCY2