Ingredience:

Filet z tylápie (treska), gurmánská kořenící směs Ryby s citrónem Vitana, olivový olej z pokrutin Rieber Chef Club do GN i na maso, cuketa, 1 cibule, česnek sušený mletý Vitana, jemná směs pro mletá masa Vitana, 4 vejce, petrželová nať, vlašské ořechy, sůl, pepř černý mletý Vitana, parmazán (eidam), sugo pomodoro Rieber Chef Club, vřetena Vitana, cherry rajčata

Postup:

Filet tylápie okořeníme gurmánskou kořenící směsí Ryby s citrónem. Povrch pokapeme olivovým olejem a necháme v chladu chvíli marinovat. Vložíme do vyhřátého konvektomatu a upravujeme na kombinovaný provoz při 130 °C asi 6 minut. Cuketu přeřízneme podélně, vydlabeme jadýrka i s trochou dužiny (dáme ji stranou k dalšímu zpracování) a položíme do GN. Na olivovém oleji opečeme drobně krájenou cibuli, překrájenou dužinu, přidáme sušený česnek předem namočený ve studené vodě. Odstavíme a po chvilce vmícháme Jemnou směs pro mletá masa, vejce, sekanou petrželku, přesekané vlašské ořechy, sůl a pepř . Směsí naplníme cukety a zapékáme před výdejem při 130°C asi 15 minut. Před dopečením posypeme parmazánem. Sugo pomodoro krátce prohřejeme. Těstoviny uvaříme podle návodu, promastíme a promícháme s omáčkou Sugo pomodoro. Cherry rajčata orestujeme zvlášť na oleji. Při výdeji pokládáme na těstoviny filet , přikládáme plněnou cuketu a doplníme cherry rajčaty . Zdobíme překrájenými lístky bazalky.

Redakce Gastro&Hotel