Ještě nevíte, co budete dělat na Silvestra? A máte raději dobré jídlo a skvělé víno než hlučné party? Pak je pro vás ideální restaurace Divine Coffee & Wine, kde je pro silvestrovské hosty připravené jedinečné menu plné specialit, na které bude vás jazyk vzpomínat ještě příští rok.:-)

„Silvestr vnímám jako příležitost k tomu užít si příjemný a dlouhý večer ve společnosti přátel, dobrého jídla a vína. A proto jsme tak pojali i Silvestr u nás v DIVINE Coffee & Wine. Neplánujeme žádnou divokou oslavu plnou ohně, ale příjemný večer pro ty, kdo si nás oblíbili a chtějí s námi strávit poslední den roku,“ vysvětluje pojetí Silvestra v Divine její spolumajitelka Vladimíra Vršanská.

Zapomeňte na sekty a přijďte si do DIVINE Coffee & Wine připít opravdovým šampaňským. Laurent Perrier bude čekat ve vinotéce. Čekání na půlnoc vám kromě dalších vín z nabídky zpříjemní i speciální silvestrovské menu šéfkuchaře:

AMUSE BOUCHE

Raviola z červené řepy s brandádou z tresky šedé

PŘEDKRM

Brasírované irské hovězí líčko s portským vínem a pastiňákové pyré

POLÉVKA

Dýňové capuccinno, espuma z chilli a čabajky

HLAVNÍ CHOD

Sous vide roláda z modrohlava, podávaná na risottu z mušlí a avokáda, mušlí bisque

Nebo

Bažantí prsíčka marinovaná v merlotu s jalovcem a bazalkou, balená v tyrolské slanině, mačkaný brambor z batát, květákový flan

DEZERT

Smažená jablka ve vinném těstíčku s omáčkou sabayon

Součásti menu je i přípitek francouzským champagne Laurent Perrier.

Kompletní silvestrovské menu bude v DIVINE Coffee & Wine stát 1380 Kč a rezervovat ho lze na www.divinecoffee-wine.cz od začátku prosince.

Redakce Gastro&Hotel