Další akce „pečení s Clarionem“ pro děti z dětských domovů se uskutečnila v Clarion Congress Hotelu Prague. Projekt tak vstoupil do druhého ročníku a také letos hotel poskytne sérii zážitků znevýhodněným dětem.

Děti si nejprve prohlédly celý hotel, kde jim duty manager Miroslav Vlček představil jednotlivé profese, nechal nahlédnout do technického zázemí a povídal o všem zajímavém, co je s provozem vysočanského Clarionu spojené. Malí hosté se zájmem naslouchali a už si představovali, jak by se jim tam líbilo pracovat. „Největší zájem samozřejmě byl o místa ředitele a šéfkuchaře,“ řekl s úsměvem Vlček. Poté následoval servírovaný oběd s ochutnávkou vynikající gastronomie místní restaurace Benada. Nakonec se děti z dětských domovů přesunuly do kuchyně, kde už se pod odborným dohledem vyhlášených cukrářů pustily do pečení dortů, které si pak každý podle své fantazie nazdobil. „Velice si vážíme týmu profesionálů z Clarion Congress Hotelu Prague, kteří ochotně trávili nedělní odpoledne s dětmi z dětských domovů a snažili se jim vytvořit hezké chvíle a originální zážitky. Tyto děti nemají mnoho příležitostí, jak po odchodu z domovů dosáhnout úspěšného samostatného života, ale právě díky takové spolupráci se nám daří jejich šance zvýšit,“ zdůraznil hlavní přínosy spolupráce Petr Kovářík, Project Manager Chance 4 Children.

Redakce Gastro&Hotel