Kdy: 19. 6. 2013, od 9:00 – 15:00 hodin
Kde: Clarion Congress hotel Ostrava, Zkrácená 2703, Ostrava – Zábřeh

PROGRAM A PŘIHLÁŠKU naleznete na webové stránce www.ahrcr.cz v kalendáři akcí nebo můžete potvrdit účast e-mailem na svecova@ahrcr.cz

Ceny pro členy: 500,- Kč, pro nečleny: 1000,- Kč + 21% DPH

Program:
Moderuje Ing. Václav Stárek

09:00 – 09:30 Registrace

09:30 – 09:55 Současné trendy v gastronomii (Jiří Král, restaurant AUREOLE Praha)

09:55 – 10:10 Podpora restaurací Czech Specials: „Dobrou chuť, Česko!“

(Pavel Klicpera, autor projektu a tiskový mluvčí CzechTourism)

10:10 – 10:40 Jak šmakuje Moravskoslezsko

(Mirek Horák, hospoda Kyčerka, Velké Karlovice)

10:40 – 11:10 Coffee Break

11:10 – 11:30 Pod pokličkou Gastro sekce

(Klára Zachariášová, generální sekretář AHR ČR)

11:30 – 11:55 Trendy úspěšných hospod (Libor Vávra, Staropramen)

11:55 – 12:20 Proč nám chutná v Rakousku aneb máme se ještě co učit

(Jindřich Petřík, motorest Pegast, Litvínovice)

12:20 – 12:35 Regionální a sezonní suroviny v jídelním lístku

(Pavel Čadil, Park Inn by Radisson Hotel Ostrava )

12:35 – 13:00 Jak získat více zákazníků prostřednictvím internetu

(Vladimír Buťa, Mediatel)

13:00 – 14:00 Prezentace dodavatelů

14:00 – 15:00 Oběd