Pražská restaurace Pohostinec Monarch, známá pro své skvělé steaky, ve spolupráci s předním distributorem alkoholických i nealkoholických nápojů Premier Wines & Spirits, pořádá jedinečnou degustaci steaků. Netradiční degustace steaků se můžete zúčastnit již 20. února 2019. Jedinečný zážitek si užijí všichni milovníci kvalitního masa. Čeká na vás stařené i nestařené maso.

V únoru je pro vás v Pohostinci Monarch přichystaná jedinečná příležitost užít si opravdu netradiční degustaci prémiového hovězího masa. Ve středu 20. února od 18.30 hodin zde budete mít možnost ochutnat a porovnat různé, stařené i nestařené maso. Ochutnáte rib eye steak, ale i steaky z nízkého roštěnce. V Pohostinci Monarch se podávají skvělé USDA steaky z hovězího Black Angus.

Bez dobrého vína by to nešlo

Degustační porce steaků doplní skvělá vína. Na přivítanou si pochutnáte na šumivém rosé brut Terre di San Venanzio. Vybraná vína si pak k jednotlivým steakům můžete libovolně napárovat. Čeká vás tradiční Malbec z vinařství Doña Paula 2015, ale i uznávaný Syrah z vinařství Chave Selection a elegantní cuvée St. Emilion Grand Cru z vinařství Petit Gravet Ainé.

Cena za tuto prémiovou degustaci steaků činí 950 Kč za osobu. V případě zájmu si vzhledem k omezené kapacitě nezapomeňte zarezervovat místo na e-mailu lenka.bergerova@1er.cz.

Více informací najdete na stránkách www.1er.cz/News/Index/325.