Dobré jídlo, alchymie jeho vzniku, chutě, vůně, barvy na talíři ji zajímaly vždy. Jako novinářka ke gastronomii doputovala zhruba před deseti lety. Od roku 2008 je v týmu časopisu Gastro&Hotel. Za tu dobu se setkala s mnoha kuchaři, navštívila spoustu restaurací, gastro soutěží a veletrhů, nadšeně sleduje dění nejen na naší gastronomické scéně. Netrpělivě očekává otevření každé nové restaurace, aby mohla ochutnat a seznámit se tak s uměním kuchaře, jeho stylem, kreativitou. Zajímá ji gastronomie a všechno, co s ní souvisí. Ráda se setkává s lidmi, kteří v této oblasti pracují – s kuchaři, cukráři, baristy, sommeliery, manažery, majiteli nebo provozovateli hotelů a restaurací, a povídá si s nimi. A o tom, co se dozví, píše… Gastronomii a segment hotelnictví „sleduje“ také na svých cestách po světě, na nichž získává inspiraci a informace.

 

Redakce Gastro&Hotel