Má za sebou čtyřicítku a k tomu, co právě dělá, ji přivedla tak trochu náhoda. Po škole hodně cestovala, jejím snem bylo naučit se několik jazyků a užívat si svobody, která byla tak čerstvá! O sametové revoluci jí bylo sladkých sedmnáct, takže vše možné leželo přede ní. Než vstoupila do světa médií, věnovala se dlouho cestovnímu ruchu. Pět let také pracovala pro americkou naftařskou společnost, odtamtud ale odešla, protože jí vadilo být neviditelnou součástí ohromného řetězce. Ztrácela tam doslova vlastní identitu a toužila po kreativní práci. Přišlo to náhodou… Bylo to spojení jejích velkých tří lásek, italštiny, žurnalistiky a gastronomie. A tak – díky výhře v licenční soutěži o gastronomický titul La Cucina Italiana – se stala vydavatelkou tohoto exkluzivního titulu. S manželem, který provozuje vlastní malou kavárnu v centru Prahy, vychovává dvě (dnes ještě malé) děti. Její vydavatelské začátky byly těžké ale ona věří, že to nejkrásnější na ni stále ještě někde čeká. Svoji práci miluje, i když si občas připadá, že je v jakémsi revolučním boji na všechny strany…

Redakce Gastro&Hotel