- Všechny články|
- Back
- Aktuálně|
- Zlatý kuchař|
- Osobnosti|
- Recepty|
- Gastro & Travel|
- Gastro & Drinks|
- Technologie|
- Management|
- Koronavirus|
- Rozhovory|
- Z tištěného čísla|
- Zlatý kuchař 2013|
- Zlatý kuchař 2014|
- Zlatý kuchař 2015|
- Zlatý kuchař 2016|
- Zlatý kuchař 2017|
- Zlatý kuchař 2018|
- Zlatý kuchař 2022|
- Odborná porota|
- Odborná porota|
- odborná porota|
Redakce časopisu Gastro&Hotel již po osmé vyhlašuje výsledky ankety Zlatý kuchař. Ceny převzali vítězové v sedmi kategoriích – Zlatý kuchař,…
Osmý ročník oblíbené ankety Zlatý kuchař jde do své hlavní fáze. My už známe vítěze téměř všech kategorií. Kompletní výsledky…
Zažil to snad každý, kdo někdy cestoval na dovolenou. Pár hodin před odjezdem postihla člena rodiny nemoc nebo přišla nějaká…
Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace…
Jedinečné setkání špiček české gastronomie a milovníků jídla MAKRO CZECH GASTRO FEST 2 otevře své dveře již příští týden. V…
Iniciativa ČESKÉ POLE byla vyhlášena Inovací roku 2023 v prestižní soutěži Mastercard Obchodník roku 2023 na jubilejním 30. ročníku Retail summitu,…
Piva Staropramen 12 a Braník Světlý letos získala ocenění na 32. ročníku odborné pivovarské soutěže PIVEX v konkurenci 42 vzorků ve…
Profesionální kuchyně se mění. Varná zařízení díky inovacím umožňují vařit chytře, efektivněji, rychleji a lépe. A také úsporněji.
Významné místo v programu jarních kulturních akcí ve Znojmě již tradičně patří Festivalu vína VOC Znojmo. Událost, kterou vedle Znojmáků…