- Všechny články
- Aktuality
- Zpravodaj AHR fórum
- Z tištěného vydání
- Back
- Napsali jsme...
- Průvodce perfektní obsluhou
- Pivo na cestě do vyšší gastronomie
- Čtvrtý rozměr prázdna v barech
- Bar a mixologie
- Osobnosti
- Novinky z Gastronomie
- Recepty
- Příběhy koktejlového věku
- Vinařský místopis
- Francouzské sýry
- Gastro & Travel
- Gastro & Drinks
- Technologie
- Management
- Akademie kávy
- Francie na talíři
- Malá škola řízení hotelu
- Gastro Kaizen
- Gastro & History
- Absint
- Vše o grilování

Rumfest, zábavná i naučná oslava pravého třtinového rumu, se letos uskuteční už podesáté. Program i místo konání jubilejního ročníku odpovídají…

Zveme vás na výjimečnou Roadshow AHR, která se koná v nevšedním industriálním městě Ostrava 07.06.2022.

Jednoduchost hýbe aktuálními trendy a odráží se i v barmanském světě. Souvisí to nejen s nedostatkem barového personálu, ale i s posunem k servírování…

U této příležitosti uvádí designový chladící obal 3D technikou pletení, mini ledničku SMEG nebo exkluzivní Vintage šampaňské 2002. Legendární šampaňský…

Šéfkuchař Filip Sajler přidal další vlaječku do mapy provozoven restaurační skupiny Perfect Canteen. V office budově Gemini na pražské Pankráci otevřel…

Nejohroženějším druhem českého pohostinství jsou vesnické hospody. Krutě je zasáhl zákaz kouření, zavedení EET, omezení spojená s koronavirovou krizí i…

V oblíbené pražské restauraci Červený jelen pokračují v konání dobrých skutků. Ke zdejšímu týmu se coby „dobroexternista“ připojila další známá osobnost – po…

Prestižní mezinárodní kuchařskou soutěž Aramark International Chefs’ Cup vyhrál německý tým, čeští kuchaři skončili druzí. Unikátní zápolení kuchařů z mnoha…

Klára Řezníčková dostala před dvěma roky nabídku šéfkuchaře Marka Fichtnera, aby mu v restauraci Červený jelen vedla cukrárnu. Neváhala ani…