Společnost Nespresso reaguje na přání členů svého klubu a milovníkům kávy přináší Cioccorosso v limitované edici Variations pro rok 2013. Tato nová káva snoubí sametovou chuť pražené kávy Livanto Grand Cru s lahodnou hořkou čokoládou a osvěžujícími tóny lesního ovoce. Limitovanou edici Cioccorosso si bude možné vychutnat od listopadu 2013 po dobu několika týdnů. K dostání bude samostatně za 114Kč nebo v atraktivním balení s Variations Permanent za cenu 570 Kč v butiku Nespresso a na www.nespresso.com.

Letos v červnu měli členové Nespresso Club jedinečnou příležitost hlasováním zvolit jednu ze tří navrhovaných káv VariationsCioccorosso, Masala Chai a Liminto. V České republice se jednoznačným vítězem stalo Cioccorosso, které si nyní členové klubu mají možnost vychutnat.

Cioccorosso skýtá překvapivý a výjimečný zážitek z kávy Grand Cru. Mistrovské zvládnutí chutí této kávy je jen další ukázkou toho, že Nespresso umí vytvářet nové a nečekané kávové zážitky.

Milovníci kávy Nespresso mohou využít této příležitosti a znovu objevit Grand Cru Variations, které jsou od června ve stálé nabídce. Ciocattino, Vanilio a Caramelito mísí atraktivní přírodní aroma se sametovou chutí Grand Cru kávy Livanto.

Recept Cioccorosso Variation
Čokoládové cappuccino – lesní ovoce
Přísady
– 1 kapsle Grand Cru Cioccorosso
– 1 čajová lžička roztavené hořké čokolády nebo 1 čtvereček hořké čokolády
– 50-70 ml mléka
– 3 cl malinového sirupu
– 2-3 lžičky cereálií s lesním ovocem
Přístrojové vybavení
– 1 Aeroccino nebo napěňovač mléka
– 1 šálek Ritual Cappuccino

Nalijte čokoládový sirup nebo vložte čtvereček čokolády na dno šálku n Přelijte espressem Cioccorosso (40 ml) n Napěňte mléko a malinový sirup v přístroji Aeroccino n Přidejte pěnu do kávy n Posypte rozdrcenými cereáliemi s lesním ovocem a podávejte

Další recepty najdete na internetových stránkách „Ultimate Coffee Creations“ společnosti Nespresso: http://www.nespresso.com/ultimate-coffee-creations

Redakce Gastro&Hotel