fbpx
Domů » Archiv časopisu Gastro & Hotel » Gastro&Hotel profi revue 5/2018

Gastro&Hotel profi revue 5/2018

Podzim je tu a s ním i nové číslo časopisu Gastro&Hotel zaměřené tentokrát na výročí české kuchyně. Zpříjemněte si chladné podzimní večery a začtěte se spolu s námi!

Z obsahu

V rubrice Legislativa jsme si povídali s Mgr. Martinem Holubem o zaměstnávání cizinců z pohledu zákona. V hlavním tématu se věnujeme výročí 100 let české kuchyně. Zeptali jsme se proto i předních českých šéfkuchařů, jestli i v jejich menu se nachází tradiční české pokrmy. Jiří Kučera přináší třetí díl seriálu o budování značky, tentokrát na téma „nepumpujte“ peníze jen do reklamy. Vyzpovídali jsme pro Vás několik předních českých food bloggerek. Hygiena je jednou z podmínek prosperity podniku, připravili jsme proto pro Vás článek na téma Hygiena a předpisy. V rubrice technologie jsme se zaměřili na konvektomat a zeptali se i několika šéfkuchařů, jestli si umí vaření bez něj představit. Počet lidí, kteří nejedí maso roste, v trendech jsme se proto zabývali „alternativním menu“. Nesmíme zapomenout ani na blížící se slavnosti vína, jaké? Dočtete se v rubrice gastro&víno.  V novém čísle toho naleznete ale mnohem více, tak proč si s ním nezalistovat.

Začít můžete

ZDE