fbpx
Domů » Archiv časopisu Gastro & Hotel » Gastro&Hotel profi revue 4/2018

Gastro&Hotel profi revue 4/2018

Konec léta se blíží, ale vlna horka stále nepolevuje. Zkuste si horké dny zpříjemnit listováním novým čídslem časopisu Gastro&Hotel 

Z obsahu

V rubrice Legislativa se Mgr. Ing. Miloslav Hnátek zabývá problematikou hotelových voucherů z pohledu DPH. Hotelové fitness prodělává bouřlivý vývoj, podívejme se na nové trendy, které hýbou tímto odvětvím. Tomáš Krejča přináší druhý díl seriálu o budování značky. Proč musí být gastroturistika kvalitní, aby přilákala hosty se dovíte na straně 28. Víte kdo je to influencer? Z pohledu marketingu se o nich dovíte více v článku Síla influencer marketingu. Povídali jsme si s Romanem Paulusem. Navrhnout kuchyni je věda. Přečtěte si jak se vyhnout největším chybám a jak při návrhu kuchyně postupovat. Už jste jedli květiny? O těch nejoblíbenějších se dočtete na straně 40. Navštívíme Etopii, legendární restauraci v Mnichově, ochutnáme calvados.. V novém čísle toho naleznete mnohem víc, tak proč si s ním nezalistovat.

Začít můžete

ZDE