fbpx
Domů » Archiv časopisu Gastro & Hotel » Gastro & Hotel 02/2012

Gastro & Hotel 02/2012

V dubnu vyšlo nové číslo, které je informacemi přímo nabité. V hlavním tématu se dočtete jak se připravit na blížící „sportovní svátky“. Zjišťovali jsme co mají rádi fotbaloví fanoušci, poradíme, co jim nabídnout k pivu nebo jaký druh obrazovky se hodí do restaurací a sport barů. Přinášíme zajímavý rozhovor s fotbalou hvězdou Liborem Sionkem a nezapomněli jsme ani na informace ohledně získání licence k promítání sportovních přenosů. Dále se dočtete jak sestavit pracovní tým, který bude podávat optimální výkon nebo jak získávat hosty pomocí sociálních sítí. Opět hodnotíme Vaše webové stránky a přinášíme nové informace ze světa hotelových rezervačních systémů. V rozhovoru s kuchařskou hvězdou Oldřichem Sahajdákem si přečtete proč je ideální michelinský komisař ten, který je „slepý“. Přinášíme první díl seriálu o aditivních látkách – Co jsou to „éčka“ a je toho mnohem a mnohem víc… takže příjemné a hlavně inspirativní čtení!