INGREDIENCE (na 1 porci):

1 ks předsmaženy hermelín

1 hamburgerová bulka

25 g kompotovaných brusinek

2 plátky rajčete

list čerstvého salátu (např. lolo biondo)

koktejlová (či jiná) omačká

POSTUP: Předsmaženy hermelín (či klasicky hermelín po obaleni v trojobalu) připravíme dle pokynů v klasické nebo horkovzdušné fritéze, na pánvi, v troubě či v konvektomatu, aby byl křupavý, uvnitř roztaveny a získal pěkně zlatohnědou barvu. Mezitím rozkrojíme hamburgerovou bulku a obě časti rozpečeme na pánvi nebo grilu, aby byly lehce křupavé. Spodní část bulky potřeme omáčkou, na ni navrstvíme plátek salátu, dva plátky rajčete, hotovy hermelín, na něj vrstvu brusinek a přiklopíme druhou časti bulky. Můžeme podávat s hranolky nebo zeleninovým salátem.