INGREDIENCE (na 1 porci):
1 ks předsmaženy hermelín
1 hamburgerová bulka
25 g kompotovaných brusinek
2 plátky rajčete
list čerstvého salátu (např. lolo biondo)
koktejlová (či jiná) omačká
POSTUP: Předsmaženy hermelín (či klasicky hermelín po obaleni v trojobalu) připravíme dle pokynů v klasické nebo horkovzdušné fritéze, na pánvi, v troubě či v konvektomatu, aby byl křupavý, uvnitř roztaveny a získal pěkně zlatohnědou barvu. Mezitím rozkrojíme hamburgerovou bulku a obě časti rozpečeme na pánvi nebo grilu, aby byly lehce křupavé. Spodní část bulky potřeme omáčkou, na ni navrstvíme plátek salátu, dva plátky rajčete, hotovy hermelín, na něj vrstvu brusinek a přiklopíme druhou časti bulky. Můžeme podávat s hranolky nebo zeleninovým salátem.