Datum konání: 28. ledna 2014
Místo konání: Hotel&Restaurant Větruše, Fibichova 392/25, 400 01 Ústí nad Labem,
Doba konání: 15.00 – 18.00 hodin
Přednášející: Radek Šubrt
Cena semináře: V ceně je zahrnuta účast na semináři, občerstvení a certifikát.
ČLEN AKC ČR: 400 Kč
ČLEN AKC ČR: Junior a Senior: 200 Kč
NEČLEN: 800 Kč
Poplatek musí být uhrazen do data semináře. Uzávěrka přihlášek: 25. ledna 2014 Online přihlášky naleznete na http://akc.cz/seminar-254/degustacni-tasting-menu-s-radkem-subrtem
Program: 15:00 – 15:15 Registrace
15:15 – 16:45 I. část přednášky, prezentace jídel
  • Amus buches
Čočkový salát z bio čočky s filátkem z uzeného pstruha
  • Polévka/ Soup
Hráškový krém s tataráčkem z kapra
  • Předkrm/ Starter
Koktejl z říčních ráčků se zastřeným vejcem a Foie gras terinka s
kdoulovým chutney
  • Hlavní chod/ Main course
Steak “Rossinni” s Madeira omáčkou, mladými hráškovými lusky a
bramborový fondán
  • Dezert/ Desert
    Teplý jablečný koláč s karamelovými jablky a vanilkovou omáčkou
16:45 – 17:30 II. část přednášky, prezentace jídel a ochutnávka vína
17:30 – 18:00 diskuze, focení