Asociace kuchařů a cukrářů ČR pořádá vzdělávací seminář na téma: jídelní lístek, webové stránky a facebook

Datum konání: 25. června 2013

Místo konání: Aquapalace Hotel ****S Prague,

salonek HAWAI, Pražská ulice 137, Čestlice

www.aquapalacehotel.cz

Doba konání: 9.00 – 17.00 hodin

Cena semináře: ČLEN AKC ČR – 1.799,- Kč + 21% DPH

OSTATNÍ – 3.599,- Kč + 21% DPH

Poplatek za seminář musí být uhrazen do data semináře. Online přihlášky naleznete na www.akc.cz. Na základě zaslané závazné přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem. Originál bude předán na semináři.

(v ceně je zahrnuto- účast na semináři, občerstvení, certifikát)

PROGRAM:
8.30 – 9.00 Registrace – občerstvení

9.00 – 12.00 přednáška na téma: JÍDELNÍ LÍSTEK

– jídelní lístek jako marketingový nástroj

– význam efektivního jídelního lístku

– srozumitelnost jídelního lístku

– náležitosti a chyby jídelních lístků

– druhy jídelní lístků

– grafická úprava

– netradiční jídelní lístky

12.00 – 12.30 přestávka na kávu, občerstvení
12.30 – 13.00 prezentace partnerů

13.00 – 16.45 přednáška na téma: WEBOVÉ STRÁNKY a FACEBOOK

– aktivní provoz vlastní webové prezentace

– přívětivé rozmístění jednotlivých komponentů na stránkách

– trendové prezentační techniky

– konektivita se sociálními sítěmi

– získávání návštěvníků webu, přeměna návštěvníka na konvertujícího

zákazníka

– uživatelé FB – počty a sociodemografie

– síla FB z pohledu jednorázové informace

– FB nejen jako komunitní web

– reklama přirozená a placená

– provázanost prezentací na sociálních sítích

16.45 diskuze

Uzávěrka přihlášek je 20. června 2013. Přihlášky můžete vyplnit online na www.akc.cz nebo zaslat na AKC ČR, U Krbu 521/45, Praha 10, 108 00, nebo na e-mail: obchodnimanazer@akc.cz.

Redakce Gastro&Hotel