Ať již s businessem začínáte či si jen potřebujete ujasnit, že veškeré nové zákonem dané požadavky máte správně řešeny. Víte, že v květnu letošního roku budou vydána zásadní pravidla pro požadavky státního dozoru? Víte, že bude aktualizován stěžejní zákon 110/1997 Sb. o potravinách? Znáte všechny dozorové orgány a jejich požadavky? Víte, že hrozí vysoké pokuty v rámci správního řízení při nedodržení zákonem daných požadavků?
Osnova kurzu:
- HACCP (zpracování, certifikace, audit, konzultace, související dokumenty)
- ČOI a její požadavky a způsoby kontrol
- Veterinární správa a její požadavky a způsoby kontrol
- SZPI a její požadavky a způsoby kontrol
- BOZP v restauračním prostředí (dokumentace, revize, školení)
- Hygienické minimum
- Odpadové hospodářství
- Nové typy kontrol – nové rozložení kompetencí dozorových orgánů