Na podzim letošního roku se koná 4. ročník odborného veletrhu gastronomického zařízení, vybavení restaurací a hotelů FOR GASTRO & HOTEL 2014 opět na výstavišti v Letňanech ve dnech 25. – 28. 9. 2014.

Veletrh FOR GASTRO & HOTEL představí novinky a zajímavosti z oblasti HORECA.

Návštěvníkům a profesionálům z oboru nabídne atraktivní doprovodné programy pořádané partnery veletrhu, jako jsou Asociace kuchařů a cukrářů či CBA – Česká barmanská asociace, CULINARY a nově také Sdružení nápojových cest, T&M Creative či MASO PROFIT.

Na pódiu CREATIVE CULINARY magazínu GASTRO REPORT & MINUTKA proběhne čtyřdenní komponovaný kulinářský program určený profesionálům z rozličných gastronomických oborů.

Chybět nebudou ani firmy, které přinášejí na český trh nové produkty, či otevřely nebo se chystají otevřít nové pobočky a prodejny. Veletrh je profesionálním místem pro nové obchodní příležitosti, inspirace a setkání s odborníky z odvětví HORECA.

Letošním tématem veletrhu je mimo jiné i hygiena v gastroprovozu a sanitace nápojových cest.

Více informací o veletrhu i doprovodném programu na webových stránkách www.for-gastro.cz/dp.

/