[et_pb_section fb_built=“1″ admin_label=“section“ _builder_version=“3.22″][et_pb_row admin_label=“row“ _builder_version=“3.25″ background_size=“initial“ background_position=“top_left“ background_repeat=“repeat“][et_pb_column type=“4_4″ _builder_version=“3.25″ custom_padding=“|||“ custom_padding__hover=“|||“][et_pb_text admin_label=“Text“ _builder_version=“3.27.4″ background_size=“initial“ background_position=“top_left“ background_repeat=“repeat“]

 

Milí restauratéři, kavárníci a hoteliéři,

 

uplynulý rok nám všem dal zabrat. Byla to nelítostná zkouška, ale těm, co ji zvládli, patří upřímný obdiv! Konečně je načase začít novou kapitolu. :)

Mnohé podniky byly nuceny během pandemie propouštět. Nyní, když to vypadá, že nás čeká „normální“ léto bez větších omezení a s možností cestovat, přišel čas doplnit stavy.

Alfréd Jobs si uvědomuje, jak velký byl dopad Covidu na sektory turismu a gastronomie, i to, jak je důležité těmto oborům pomoci dostat se zpět na výsluní. Proto speciálně pro vás máme bezkonkurenční nabídku.

Za paušální částku 7 500 Kč dostanete na 6 měsíců neomezený přístup k náborovému portálu Alfréd Jobs! Využívejte všechny naše vychytávky, filtry a nástroje, inzerujte, kolik jen můžete, abyste našli ty nejlepší lidi. Za 4 000 Kč vám náš portál neomezeně zpřístupníme na 3 měsíce.

Na portálu Alfréd Jobs je nejsilněji zastoupena věková kategorie 20 – 30 let. Váš inzerát se může dostat k publiku až 800 000 uživatelů.

Do Česka Alfréd Jobs jako první z online náborových portálů přinesl dynamické naceňování, kdy platíte za jednotlivá shlédnutí vašeho inzerátu, ne za pronájem virtuálního prostoru pro inzerci.

Ať už potřebujete najít jednoho nového zaměstnance, nebo sestavit celý nový tým, věříme, že je férové platit pouze za to, co skutečně dostanete.

Pokud máte zájem o další informace nebo chcete využít naši speciální nabídku, spojte se s námi přes

alfred@alfred.cz

nebo se zaregistrujte zde

https://alfred.cz/firmy

 

Váš Alfréd

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Redakce Gastro&Hotel