Jsme nadšeni, že jsme Vám můžeme představit program a místa, na kterých Vás v rámci  14. konference AHR přivítáme. Letošní akce se uskuteční 28. – 29. listopadu v Praze. Čekají Vás dva večery doprovodných akcí a jeden den nabitý přednáškami. Ve čtvrtek 28. 11. 2019 večer proběhne ve znovuotevřené historické budově Národního muzea oblíbená a neformální GTG party. Odborná část konference se uskuteční 29. listopadu v nově otevřeném multifunkčním kongresovém centru O2Universum. Slavnostní zakončení vás následně přenese do vznešené éry 20. století a nádherného sálu Empire Hall Slovanského domu.

Po oba večery jsme spojili síly se společností Zátiší catering nabízející unikátní koncept udržitelného cateringu bez zbytečného plýtvání potravinami. Spolu udržitelně, bez plastu, s lokálními surovinami a s minimem odpadu.

Odborný program bude kombinací přednášek zaměřených na trendy v gastronomii, digitalizaci, trendy v náborových kampaních a také na udržitelnost cestovního ruchu. Pozvání přijalo 12 odborníků, mezi nimi Petr Ludwig – konzultant, publicista, autor bestselleru Konec prokrastinace a zakladatel institutu GrowJob. O svůj příběh se podělí Riccardo Lucque – šéfkuchař, zakladatel a majitel skupiny La Collezione; Will Day s přednáškou o očekáváném vývoji světa a cestovního ruchu. Dotkneme se i dalších témat k problematice personálu, ekonomice hotelů a restaurací a mnohé další.

Připravili jsme několik cenových balíčků, včetně zvýhodněných cen za včasnou rezervaci nebo teamu. Více informací k rezervaci hotelu, k programu, k přednášejícím a k večerním doprovodným akcím se dozvíte na www.konferenceahr.cz

A nyní to nejdůležitější: naklikejte www.konferenceahr.cz a registrujte se. Máte jedinečnou příležitost setkat se opět s kolegy a přáteli, potkat zajímavé osobnosti, získat cenné informace a také být mezi prvními hosty O2universum.
Budeme moc rádi, pokud budeme mít příležitost přivítat Vás mezi našimi hosty v Praze.

Text: Klára Stárek Zachariášová

Redakce Gastro&Hotel