Slunečné počasí konečně láká do ulic a parků a jen málokdo na hřejivém sluníčku odolá chuti na sladké osvěžení – zmrzlinu. Na více než 80 místech po Česku a Slovensku si můžete dopřát takovou, po které nebudete mít výčitky svědomí. V UGO Freshbarech a Salateriích totiž nabízejí točenou zmrzlinu ze 100% nepasterizované ovocné šťávy, bez laktózy, konzervantů a barviv. Od konce června se navíc milovníci UGO zmrzlin mohou těšit na novou exotickou kombinaci mango-meruňka-jablko.

UGO zmrzlinám se nemusí vyhýbat ani příznivci zdravého životního stylu

UGO zmrzlinám se nemusí vyhýbat ani příznivci zdravého životního stylu, protože obě zmrzliny jsou ze 100% nepasterizované ovocné šťávy a přidává se do nich jen opravdu malé množství cukru a rostlinného tuku pro správnou konzistenci. Obě zmrzliny jsou veganské, bez laktózy, bez konzervantů a umělých barviv a neobsahují žádnou přidanou vodu. Pokud si ji navíc objednáte do kelímku, vyhnete se i lepku. Ale to nejlepší na nich je, že jsou z 90 % tvořené jen ovocem, jsou prostě superovocné.

V UGO zmrzlinové nabídce je stále k mání oblíbená stálice malina-borůvka-jahoda-jablko, které se pracovně říká “červená”. Novinka letošní zmrzlinové sezóny, exotická kombinace  mango-meruňka-jablko, se začne ve Freshbarech a Salateriích UGO objevovat postupně od konce června a nahradí dosavadní “žlutou” banán-pomeranč-jablko.

V UGO máte na výběr z několika variant točené superovocné zmrzky:

  • Dáte si míchanou, nebo objednáte raději samotnou žlutou nebo červenou?
  • Jste spíš pro jedlý kornoutek, nebo si ji dáte do kelímku?
  • A pokud se chcete obzvlášť odměnit, zkuste UGO zmrzlinový pohár s ovocem, oříšky a polevou.

O UGO:

UGO je česká firma založená v roce 2005. V UGO barech nabízí čerstvě připravené 100% ovocné šťávy a smoothies, které personál připravuje na místě na objednávku zákazníka. V roce 2012 koupila celou síť UGO barů společnost Kofola ČeskoSlovensko, která k nim v roce 2014 přidala i síť Freshbarů a Salaterií Mangaloo. V současné době tak UGO provozuje 82 Freshbarů a Salaterií po Česku a Slovensku.

Text i foto: Kofola ČeskoSlovensko

Redakce Gastro&Hotel