„Bistrot 104, to je neformální fine diningové bistro inspirované skandinávskou kuchyní.“ Takto představil nový gastronomický koncept šéfkuchař Pavol Pavlík. „Ale tady nejde čistě jen o skandinávskou kuchyni, my využíváme v naprosté většině lokální a naturální suroviny, v tom je síla naší gastronomie“ dodavá.

Nově otevřeno v Praze na Vinohradech

Bistrot 104 bylo minulý týden nově otevřeno v Praze na Vinohradech, na ulici Korunní č. 104.  Kombinuje industriální prostředí a moderní skandinávský design. Vedle obědového menu v podobě výběru z 9 jídel (3x starters, 4x main courses, 2x desserts), párování nápojů nebo 4 chodového degustačního menu a večerního menu s výběrem ze 14 jídel (5x startes, 6x main courses, 3x desserts), párované s nápoji nebo 8chodového degustačního menu nabízí unikátní Vin du Bistrot vína z kolekce Living Wines. „Vedle kolekce vín Living Wines samozřejmě přímo u nás vyrábíme i vlastní domácí limonády,“ představuje silnou stránku nové restaurace Dragan Bogdanovič, který tu má na starosti nápoje, tedy i likéry, koktejly, či destiláty. Vše je samozřejmě přírodního původu. A na své si tu přijdou i milovníci kávy a čaje, pro ně jsou tu připraveny aktuální trendy v jejich servírování a přípravě.

Bitrot104 se může vedle skvělé kuchyně pochlubit i unikátním stolem

Bitrot104 se může vedle skvělé kuchyně pochlubit i jedním unikátem. Nejdelším restauračním stolem o délce 440 centimetrů, dovezeným do Prahy až z Barmy.

Více na www.bistrot.cz

Redakce Gastro&Hotel