fbpx

Konference HORECA: Budoucnost patří kvalitním službám!

Redakce časopisu pro profesionály v hotelnictví a gastronomii – Gastro&Hotel, profi revue, společnost Incheba Expo Praha a společnost 100PROgastro Vás zve na „hvězdně“ obsazenou odbornou konferenci, jejímž hlavním tématem je kvalita v segmentu HORECA. Konference je doprovodným program veletrhu Holiday World a Top Gastro&Hotel 2018. Na konferenci vystoupí řada významných osobností ze světa hotelnictví a gastronomie.

 Program konference:

  •    10:30 Nová pravidla související s GDPR začnou být účinná už 25. 5. 2018. Jste na ně připraveni?

Obsah: Metodika naplňování ochrany osobních údajů v gastro provozech, hotelech a dalších ubytovacích zařízeních.

Přednášející: Mgr. Janka Brezániová, advokátka advokátní kanceláře JŠK 

  • 11:00 Nejsou lidi? Vychovejte si „vlastní – kvalitní“ personál!

Obsah: Studenti a učni v provozu – je výhodné nabízet praxi studentům?

Přednášející: Mgr. Miloš Procházka, ředitel Střední školy hotelnictví a gastronomie v Klánovicích 

  • 11:30 Jak vybudovat michelinskou restauraci?

Obsah: Jedině kvalitou a motivovaným personálem se může restaurace posunout až na samý vrchol

Přednášející: Radek Kašpárek, michelinský šéfkuchař restaurace Field. 

  • 12:00 Projekt Král vín ČR – ochutnávka toho nejlepšího z Krále vín

Přednášející: Branko Černý, spoluautor projektu Král vín ČR 

Občerstvení – 45 min 

 

  • 13:00 Kam směřuje marketing na internetu a ve virtuálním světě?

Obsah: Efektivní využití sociálních sítí pro marketing gastro provozů

Přednášející: Tomáš Krejča, on-line marketing specialista 

  • 13:30 Gastro Kaizen – Představení projektu – Cesta za kvalitou – Desatero úspěšného gastro managera

Obsah: Deset zásadních bodů, bez kterých se úspěšný manažer gastro provozu neobejde.

Přednášející: František Korál – lektor společnosti 100proGastro

 Coffe break – 15 min 

 

  • 14:15 Proč je kvalita důležitá?

Obsah: Kvalitu a její význam v hotelových službách

Přednášející: Ing. Miroslav Bukva, ředitel Clarion Congress Hotel Prague společnosti CPI Hotels 

  • 14:45 Sdílená ekonomika vs. hotelový business

Obsah: Jak sdílená ekonomika ovlivňuje kvalitu hotelnictví? Jaké konkrétní kroky se podnikají ke zrovnoprávnění soutěže.

Přednášející: Ing. Václav Stárek, prezident Asociace hotelů a restaurací ČR 

Konferenci moderuje: Herečka a milovnice gastronomie Markéta Hrubešová

Termín, čas a místo konání

Termín a čas: 16.2.2018, 10:30-15:30

Místo konání: Křižíkův pavilon B, Výstraviště Praha 7

Vstupenky (nákup on-line na GoOut.cz nebo níže)

Základní vstupné                                                                                                                                450,-  Kč

Pro členy Asociace hotelů a restaurací                                                                                        380,- Kč,

Zákazníci společností Plzeňský prazdroj a.s. a Karlovarské minerální vody, a.s.        250,-  Kč

Důležité: Vstup na konferenci bude umožněn pouze po předložení pozvánky zaslané společnostmi Plzeňský prazdroj a.s. a Karlovarské minerální vody, a.s..

 (V ceně vstupenky na konferenci je zahrnut také vstup na veletrhy Top Gastro&Hotel a Holiday World 2018, občerstvení, coffee break, materiály zdarma v PDF formátu)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objednat vstupenky