Domů » Archiv časopisu Gastro & Hotel » Vánoční číslo Gastro & Hotel

Vánoční číslo Gastro & Hotel

Vyšlo poslední letošní číslo našeho časopisu, který letos zahájil svou desátou sezónu. Jako obvykle se můžete těšit na spoustu čtení o gastronomii. Na své si přijdou odborníci, laici, labužníci, gurmeti, milovníci dobrého vína i pivní experti.

Svět kolem nás se mění a tak se měníme s ním. Virtuální svět klepe na dveře i v naší branži. Takže listovat nemusíte jen skutečným paírem, ale i obracet stránky v digitální verzí. Budeme rádi, když si náš časopis proslistujete a podělíte se s námi o své dojmy.

Takt to zkuste a klikněte ZDE

Obsah čísla:

3 Aktuálně                                                               

6 Aktuálně ze světa

8 Ze světa barů

10 Z vinařského světa

16 Téma

     Štědrý den v restauraci? Proč ne!

24 Hotel&Restaurant

     EET rok po té

28 Manager

     Gastro Kaizen 3. díl

30 Marketing

    Instagram ve vašich službách

32 Hygiena

     Hygienický plán, pomocník při údržbě čistoty

34 Wellness&Spa

     Sauna: horko i útulno

36 Technologie

     Prádlo, praní, sušení… Jak na to?

42 Akce

     Michelinské hvězdy „zářily“ ve Slovanském domě

44 Interview

    Nahlédnutí pod pokličku michelinským kuchařům

46 Sezona

     Vánoční jídla, která se ztratila v čase

50 Exotika na vánočním stole

53 Gastronomie

     Někdo to rád sladké – 8. část

     Linecké těsto

56 Kvalita fritovacího oleje okem odborníka

60 Gourmet

      Apéro po francouzsku

 

64 Osobnost gastronomie

     Radek Černý, Čech v Americe

66 Coffee&Tea

     Hříšně hořko sladká…

68 Gastro&Travel

     New York, New York…!

72 Gastro&Víno

     Oslaďme si život!

74 Co o sektu možná nevíte…

76 Když se „bublinky“ snoubí s jídlem

78 Gastro&Pivo

     Pivní trh je plný překvapení