fbpx
Domů » Archiv časopisu Gastro & Hotel » Gastro&Hotel profi revue 3/2018

Gastro&Hotel profi revue 3/2018

Pokud jste se těšili na další číslo časopisu Gastro&Hotel, tak máme pro Vás dobrou zprávu, nové číslo právě vyšlo.

Z obsahu

Hlavním tématem jsou tentokrát děti v hotelech a restauracích. Jak pro vytvořit příjemné a bezpečné prostředí pro nejmenší? Jak je zabavit, ale aby neobtěžovali ostatní hosty? Na zkušenosti s baby friendly hotelem jsme se pobavili s manažerem a provozní Hotelu Švejk Bublava. Michaela Šulcová zpracovala téma problémového personálu a jak řešit krize v pracovním kolektivu. marketing a především on-line marketing je stále důležitější oblastí, kde se odbývá boj o zákazníky. Video je v reklamě nejúčinnější. Proč, to objasňuje ve svém článku Video jako nejlepší způsob komunikace? Tomáš Krejča. Jak je to s outsourcingem praní prádla? Přečtěte si článek Praní na klíč: Ano, nebo ne? Vladimír Poštůlka se zamyslí nad posledním vydání michelinské publikace Main Cities of Europe. S Pavlínou Berziovou si popovídáme o tradicích a trendech cukrářského řemesla. Doba grilovací nastává, a tak jsme toto téma nemohli opomenout. Používáte creme fraiche? Jan Punčochář ano. Letní káva, kavárna Slávie, Barolo, koktejly z šumivých vín i pevnost Boyard. To a mnohem více najdete ve třetím letošním čísle, kterým můžete zalistovat

ZDE