fbpx
Domů » Archiv časopisu Gastro & Hotel » Gastro&Hotel profi revue 1/2018

Gastro&Hotel profi revue 1/2018

Novým číslem časopisu Gastro&Hotel profi revue zahajujeme již desátou sezónu. Doufáme, že i v tomto roce Vám budeme přinášet zajímavé články ze světa hotelnictví, gastronomie a cestování. Chceme Vás informovat o nových trendech, legendárních podnicích i kuchařích, technologických novinkách a o všem, co se v segmentu HORECA děje.

Z obsahu

V tomto čísle kromě novinek ze světa barů a vinic se podíváme na profesionální myčky, o změnách související s GDPR si budeme povídat s Evou Škorničkovou, v kuchyni si posvítíme na pernatou zvěřinu, řeřichu i omáčky, zaletíme na skok do Brazílie, posedíme v jedné z posledních autentických pražských pivnic, budeme vařit s michelinským kuchařem pro chudé, s Lukášem Hejlíkem probereme, co je nového a dovíte se o anketě Zlatý kuchař 2017. To vše a ještě mnohem víc najdete na našich virtuálních stránkách, kterými můžete začít listovat

zde