Domů » Archiv časopisu Gastro & Hotel » Gastro&Hotel profi revue 05/2017

Gastro&Hotel profi revue 05/2017

Držíte v rukou podzimní číslo časopisu Gastro & Hotel, které jsme jen tak tak stihli před začátkem veletrhu For Gastro. Jako obvykle se můžete těšit na 80 stran nabitých novinkami, informacemi, radami a i zkušenostmi těch nejpovolanějších. Udělejte si chvilku čas, uvařte si kávu nebo silný čaj a vychutnejte si v klidu další čtení o nekonečném světě gastronomie.

Začít listovat zde

Hlavní témata

  • Aktuálně ze světa, barů, vína I AHR
  • Tajemství úspěšného podniku je v jeho lidech
  • Anketa hoteliérů
  • Práce s cenou je součástí marketingového mixu
  • Bezpečnost práce aneb jak předejítnehodám
  • Gastro Kaizen 2. díl
  • Nepodceňujte zabezpečení WI-FI
  • Aby byl personál „šik“
  • Co frčí ve fitkách
  • „Žhavé srdce“ moderní kuchyně
  • Se zlatým zahraničním kuchařem v anketě Zlatý kuchař 2016
  • Zvěřina na jídelních lístcích
  • Vyznáte se v luštěninách?
  • Božské francouzské dezerty
  • Chutě z Podkrkonoší
  • Zaostřeno na kávovary
  • Sardi’s, zlatý hřeb Broadwaye
  • Skotsko, drsná země s tajemnou historií
  • Rulandské modré: Královská odrůda
  • Král vín
  • Tady&Teď: Grappa
  • Když se vaří pivo v ráji