Domů » Archiv časopisu Gastro & Hotel » Gastro&Hotel 04/2016

Gastro&Hotel 04/2016

Letní vydání magazínu Gastro&Hotel profi revue má jako hlavní téma na mušce ekologické hotely a „zelené“ hoteliérství. Jelikož se EET kvapem blíží, připravili jsme pro vás souhrnný článek o mýtech a faktech elektronické evidence tržeb. Snad vyvrátí vaše rozpaky a uděláte si na celou problematiku svůj názor. Dále se Michaela Šulcová zamýšlí na tématem prokrastinace a vším, co je s tímto nešvarem spojeno. Uvidíte, že všichni ve větší či menší míře prokrastinujeme:) Dále vás čeká rozhovor s Miroslavem Bukvou o digitalizaci a jejích rizikách, případně využití. Rubrika Hotel&Spa se zaměřuje na cykloturisty. Udělejte jim ráj na zemi a oni se rádi vráti. A samozřejmě nepřeberné možství rad, tipů, novinek, receptů a témat. Za celou redakci vám přejeme krásné počtení.