Domů » Archiv časopisu Gastro & Hotel » Gastro&Hotel 02/2016

Gastro&Hotel 02/2016

Druhé vydání roku 2016 se časopis Gastro&Hotel profi revue zaměřuje na téma, jak pečovat o věrné hosty v restauracích a hotelech. Ve článku Michaely Šulcové se dočtete, proč se vyplácí věnovat hostům svoji pozornost. V rubrice Marketing se zaměřujeme na to, jak dostat firemní klientelu do vašeho hotelu nebo restaurace. V rubrice Hotel máme tři rozhovory. Ten první s Václavem Stárkem o tom, jak se snaží v AHR ČR narovnat podnikatelské prostředí. Druhý rozhovor s Tomášem Startlem o tom, jak získal jejich Hotel Perla Prague cenu za Odpovědný hotel roku 2015. A poslední, třetí rozhovor, s Martinem Kopfsteinem, co nabízí společnost Salto za elektronický přístupový systém. Dále se Stáňa Krejčová podívá z blízka na vejce v rubrice Sezona. A samozřejmě přidáme několik vaječných receptů:) V Gastronomii se rozepíšeme o luštěninách a jakou renesanci právě prožívají. V rubrice Osobnost gastronomie se dozvíte o advokátce s vařečkou v ruce – Léaou Linster. A samozřejmě mnoho dalšího. Mnoho novinek, trendů a tipů pro vaši restauraci či hotel. Příjemné počtení za celou redakci.