Domů » Archiv časopisu Gastro & Hotel » Gastro&Hotel 04/2015

Gastro&Hotel 04/2015

Letní číslo se zaměřuje zejména na českou gastronomii očima slavných kuchařů. V rubrice historie si můžete počíst o ovocných knedlících – chloubě české gastronomie. Dále se dočtete o tom, proč stát o zákazníky prostřednictvím svých webových stránek. Rozhovor s Klaudií Soukupovou vám připomeneme, že hotelnictví potřebuje prestiž řemesla a v sekci Gastro&Travel se tentokrát podíváme do Toskánska. Nebude chybět osobnost gastronomie v podobě alchymisty Ferrana Adriái. Pokud nevíte, jak pro své hosty sestavit vinný lístek – pomůžeme! Samozřejmě se podíváme na zoubek v dnešních dnech velmi ožehavému tématu – elektronické evidenci tržeb. Můžete se samozřejmě těšit na standardní rubriky – novinky a who is who, kde Vám opět představíme hlavní osobnosti gastronomické scény. A spoustu dalšího. Příjemné počtení za celou redakci!