Domů » Archiv časopisu Gastro & Hotel » Gastro&Hotel 03/2015

Gastro&Hotel 03/2015

Pro třetí letošní vydání časopisu Gastro&Hotel profi revue jsme se jako hlavní téma zaměřili na cyklistiku a její využití v marketingu a gastronomii. Ve článku Michaely Šulcové se tak můžete dočíst o tom, jak správně nastavit svou nabídku, aby k vám lidé zamířili a stále se vraceli. Dále jsme si povídali s Eduardem Kotkem o zákonu o elektronické evidenci tržeb. Samozřejmě přinášíme podrobnou reportáž z vyhlášení ankety Zlatý kuchař 2014 a vyzpovídali jsme pro Vás tři výherce. V rubrice marketing si můžete přečíst o tom, jak správně využít facebook pro svůj byznys a v sekci personalistika na vás čeká článek Anny Kulíkové o tom, jak správně psát životopis. Nechybí rubrika Who is who, kde představujeme například Tomáše Melzera, Konstantina Yoncheva nebo Klause J. Pilze. V nové rubrice Gastro&Travel Vás naláká Stáňa Krejčová na cestu do Jihoafrické republiky, kde se mimo jiné dozvíte, že na špatné víno v Africe nenarazíte. A samozřejmě si přečtete o novinkách, které se událi na poli české a světové gastronomie. Tak směle do toho. Příjemné počtení Vám přeje celá redakce:)