Domů » Archiv časopisu Gastro & Hotel » A je to venku! Další číslo časopisu Gastro & Hotel je na světě

A je to venku! Další číslo časopisu Gastro & Hotel je na světě

Vážení čtenáři a čtenářky s potěšením Vám můžeme oznámit, že další číslo časopisu Gastro & Hotel profi revue míří ke gastronomickým odborníkům, milovníkům dobrého jídla a cestování i čtenářům, kteří se chtějí nahlédnout do gastronomické v minulosti.

Na co se můžete těšit tentokrát

Podíváme se jak dopadá „Konec kouření v Čechách“. Podělíme se o zkušenosti s on-line marketingem. Manažér nám poradí jak sestavit úspěšný tým. Čím můžete upoutat se dovíte v článku „Co se vymyká, to táhne“. Aleš Procházka se pokusí vám předložit návod Jak sestavit úspěšný tým. Popovídáme si s hoteliérkou roku. S odborníky zmrazíme naše výdaje na chladící technologie. Pochutnáme si na anglické snídani nebo na dezertech z odpalovaného těsta. Podíváme se do Dubaje, představíme další legendu gastronomie, zavzpomínáme na tradice hostince U Fleků. V čísle toho najdete samozřejmě ještě víc. A hlavně už netrpělivě budeme společně vyhlížet výsledky ankety Zlatý kuchař 2016.

Jako ochutnávku si můžete přečíst náš editorial

Máme to už za pár dní, myslím samozřejmě předávání cen v anketě Zlatý kuchař 2016,kterou pořádá, letos už po čtvrté, naše redakce.Jsme v těchto dnech zavaleni přípravami naslavnostní galavečer, a když použiju termín, ženevíme, kde nám hlava stojí, tak si to jistě budete umět představit. Ale známe už výsledky, víme, kdo „to“ letos vyhraje a těšíme se, až vše budeme moct zveřejnit a předat mistrům kuchařům jejich ocenění. Každý rok se také snažíme přijít s něčím novým, aby se anketa Zlatý kuchař dostala do povědomí stejně jako předávání filmových Oskarů, Českých lvů, Zlatých slavíků, Amosů, korunek královen krásy a dalších cen v jiných anketách. Vloni jsme poprvé přidali rubriku pro širokou veřejnost – Volba veřejnosti – kdy kuchaře nevybírá naše porota, komise či chcete-li gastronomická rada, ale sami lidé, kteří pošlou hlas svému oblíbenému kuchaři, u kterého jim chutná. A letos jsme se rozhodli vydat Gourmet mapu Zlatého kuchaře. Co to bude? Mapa restaurací, kam se stojí za to vydat a ochutnat speciality kuchařských mistrů podle žebříčku ankety Zlatý kuchař 2016. Kdo bude mít Gourmet mapu Zlatého kuchaře, bude vědět, kde se dobře nají, protože tam vaří špičkoví kuchaři. Jak tak koukám, píšu dnes především o anketě Zlatý kuchař a už mi tu nezbylo místo na to, abych Vás upozornila na zajímavé články, které najdete v tomto čísle… Ale ono to snad tolik nevadí. Když otočíte list, najdete na další stránce obsah a tam se dočtete, co jsme pro Vás tentokrát přichystali.   A věřím, že to bude dobré počtení…

Příjemné jarní dny a inspirativní čtení Vám přeje za celou redakci šéfredaktorka Kateřina Sobotková