Domů » Události » Základní standardy profesionální obsluhy pro servírky a číšníky

Základní standardy profesionální obsluhy pro servírky a číšníky

Také se domníváte, že obsluha nemusí nutně znát detailně francouzský způsob obsluhy, ale měla by mít základní znalosti jejich práce a neodpovídat hostovi „nevím, musím se zeptat kuchyni, my to nevíme, nesmíme jíst jídlo, které se servíruje hostům, minerálku nemáme a čistou vodu vám nepřinesu).

Každý, kdo pracuje ve službách by měl být schopen profesionálně obsloužit hosta .

Profesionální obsluha představuje soubor elementárních znalostí každého zaměstnance, který je ve styku s našimi hosty bez ohledu na to, jaký typ stravovacího zařízení provozujeme. Zvládnutí standardů profesionální obsluhy je prostě nutností.

Základní standardy profesionální obsluhy pro servírky a číšníky

  • Sídlo AHR
    • Revoluční 13
    • Praha 1
nahrávám mapu....