Vinný bar VELTLIN, Praha | 22. 02. 2017 , 18:00 - 23:00

Jak snoubit víno s jídlem, aby to byla opravdová radost pro chuťové buňky? Tápete-li nad tím, třeba jako majitelé restaurací a barů, začínající podnikatelé v gastronomii, nebo milovníci vína, zastavte se na našem rychlo kurzu pairingu. Prozradíme vám jednoduché triky someliérů, popovídáme si o nejnovějších trendech a samozřejmě budeme ochutnávat.

Co na Vás v průběhu večera čeká

  • – teoretický úvod o vínech
    – aktuální trendy ve světě vín
    – jak zvolit správný typ skla, aby se chuť vína i šampaňského zvýraznila
    – jak správně propojit koncept jídla a vína, využití principu lokálnosti
    – rady, jak vytvořit vinnou kartu – jaká vína by tam určitě neměla chybět?
    – obecná pravidla kombinování vína a jídla
    – autentická vína – jak se v nich orientovat?

Součástí workshopu je i degustace autentických vín.

Lektoři

Antonín Suchánek / spoluzakladatel festivalu Praha pije víno & Champagnier.cz
Bogdan Trojak / spoluzakladatel festivalu Praha pije víno & vinného baru Veltlin & iniciátor vzniku uskupení vinařů Autentisté

REGISTRACE ZDE http://bit.ly/WineAndFoodPairing

Redakce Gastro&Hotel