Sídlo AHR, Praha 1 | 23. 05. 2017 , 9:00 - 16:00

Školení je zaměřeno na různé krizové situace, se kterými se mohou účastníci setkat u nás i ve světě . Účastníci si osvojí základní znalosti v dané problematice a budou se více orientovat ve světové situaci a v případném ohrožení.Naučí se, jak postupovat v různých tipech situací. Vzhledem k neklidné mezinárodní situaci je toto téma pro zástupce oboru hotelnictví a gastronomie jistě potřebné.

Obsahem školení jsou oblasti:

  • nástražný výbušný systém
  • podezřelá zásilka
  • teroristický útok
  • komunikace s podezřelou osobou
  • právní základy bezpečnostní činnosti
  • postup při vyhlášení 0-3. stupně ohrožení TÚ
  • zvládání stresových situací
  • nebezpečná onemocnění

 

Redakce Gastro&Hotel