
9 tipů na luxusní slavnostní pohoštění
9. 12. 2019 6:20Topinky „crostini“ s ricottou, ančovičkami a hruškou Suroviny (na 20 topinek): 20 plátků toustového chleba, 400 g ricotty...
Topinky „crostini“ s ricottou, ančovičkami a hruškou Suroviny (na 20 topinek): 20 plátků toustového chleba, 400 g ricotty...
Piazzetta hotelu Four Seasons neusíná ani s poklesem teplot a představuje svoji zimní tvář. V místě, které ještě před pár měsíci...
Na trh přichází nový pětiletý rum Heffron. Jeho základ tvoří třtinový rum z Panamy, dopracovaný podle originální receptury master blendera...
Vánoční dárek pro manžela, dědečka, přítele, kamaráda či kolegu je pro mnohé ženy každoroční výzvou, kterou zdolávají s větším či...
Vánoce jsou čas hodování a setkávání se s blízkými i přáteli. Nechte se inspirovat a obměňte letos svůj tác s cukrovím....
Prémiový armaňak Lafontan představil na začátku roku ve spolupráci s Premier Wines & Spirits první jedinečnou limitovanou 30letou edici,...
Chybík+Krištof dokončili stavbu vinného baru a degustačního prostoru ve Znojmě, v srdci jižní Moravy. Projekt se nachází v přestavěném...
Hledáte-li místo k adventnímu setkání s rodinou či přáteli, vánočnímu večírku nebo třeba pro novoroční firemní akci, zamiřte do...
V týdnu od 27. ledna do 2. února 2020 se Praha stane dějištěm dvanáctého ročníku festivalu vína Prague Wine...
Prosinec 2019 | ||||||
Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Časopis a internetový magazín ze světa gastronomie a hotelnictví. Přinášíme informace, rozhovory, inspiraci, nové trendy a zajímavosti z gastronomické scény. Časopis, který děláme s láskou...
Ve spolupráci s redakcí Gastro&Hotel profi revue vydává AHR ČR zpravodaj AHR Fórum. Je zasílán cíleně všem členům AHR ČR – majitelům a provozovatelům ubytovacích a stravovacích zařízení, ředitelům odborných škol a představitelům médií...
Jsme internetová televize, která přináší divákům zajímavá videa ze světa gastronomie a hotelnictví. V naší produkci vznikají upoutávky a reportáže z akcí, rozhovory s významnými osobami, odborné seriály, prezentace výrobků, podniků, ankety a další...
Redakce časopisu Gastro & Hotel profi revue vyhlašuje každoroční anketu o nejlepšího kuchaře - Zlatý kuchař. Jde o jedinečnou akci, na které se podílí nejen osobnosti z řad gastronomických osobností, ale i lidé, kteří mají ke kulinařině blízko...